KGVKAATSHEUVEL

www.kgvkaatsheuvel.com

Nieuwsbrief juli 2017

Nu het einde van het seizoen is aangebroken is er nog één nieuwsbrief uitgekomen.

Lees hem hier.


Voor iedereen een prettige vakantie. 28 augustus beginnen de lessen weer.

Peuters geslaagd voor hun Nijntje-beweegdiploma !

Sinds 1 juli hebben we onze eerste “Nijntje gediplomeerde” peuters binnen onze verenigingen. Tijdens een speciale les hebben alle peuters laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hadden van hun juffen Minou, Pleun, Thirza en Carla. En het zag er geweldig uit. Die peuters die zo ver waren dat ze ook echt “examen” mochten doen zijn allemaal geslaagd!

Onze felicitaties zijn er voor

Olivia, Koen, Evi, Lise, Maud, Sieme, Pheline, Brian, Benjamin, Caleyne, Sjoerd. Jammer was het dat de echte diploma’s niet op tijd binnen waren. Maar, deze gaan we natuurlijk uitreiken tijdens de eerste les van de peuters na de vakantie.

Vossenjacht zaterdag 8 juli

Ook dit jaar sluiten we het seizoen op een superleuke manier af. Zaterdagochtend 8 juli habben we op en rondom het Wilhelminaplein een geweldige ochtend voor álle kids van KGV. Van 2,5 tot 14 jaar!!

Het is een Vossenjacht, maar wel een heel bijzondere. De vossen lieten zich pas vangen als er de nodige sportieve opdrachten zijn uitgevoerd.

 

Zie ook de nieuwsbrief.


Jubilarissen Keepfit

De afgelopen maand zijn heel veel jubilarissen in het zonnetje gezet. Deze dames vierden dit afgelopen jaar allemaal hun jubileum als lid van KGV. Al deze jaren zijn ze heel actief geweest. Op dit moment sporten de dames allemaal op dinsdagmiddag onder de deskundige leiding van Marit. Met heel veel plezier en natuurlijk met een kopje koffie na de les. KGV is drie Gymnastiek Assistent Leiders Niveau 2 rijker

Afgelopen zondag 25 juni zijn Daphne Ketelaars, Lise van Mook en Britt van Kuijk zijn in  Tilburg geslaagd voor hun opleiding Assistent Leider Niveau 2. Voor KGV is het belangrijk dat er voldoende aanwas is bij de turnleiding zodat er in de toekomst ook trainingen gegeven kunnen worden.  KGV bestuurslid Anja Heere was bij de diploma-uitreiking namens de vereniging aanwezig om de drie geslaagden met bloemen in het zonnetje te zetten.

Zoë Blankenberg twaalfde van Zuid-Nederland turnen meerkamp

Zaterdag 24 juni werd in de Werft de allerlaatste turnwedstrijd van het seizoen gehouden. Voor de Werft zelf was dit ook het allerlaatste evenement voordat met de sloop en nieuwbouw van de nieuwe sportaccommodatie wordt aangevangen.

Medailles voor Meike van Zon en Renske van Herwijnen bij regiofinale

Na het hele drukke turnweekend vorige week in Kaatsheuvel moesten afgelopen zaterdag nog 8 KGV-turnsters deelnemen aan de regionale toestelfinales D2 in Bergen op Zoom.
Gitte Merkx moest helaas afhaken wegens een blessure. In de middag kwam Saran Stevens in actie op vloer op niveau Pupil 1 D2. Ze liet een mooie uitvoering zien, maar miste op 0,2 punt een podiumplaats en werd 6e met een mooie score van 14.300. In de vroege avond moesten Zarah van den Bosch, Renske van Herwijnen, Arwen van der Plas, Melissa Bakk, Toy Dingemans en Meike van Zon aantreden op niveau Pupil 2 D2. Renske en Meike streden met elkaar om een podiumplek op het moeilijke onderdeel balk. Renske deed een feilloze oefening en werd 3e met een score van 13.050 punten. Meike van Zon deed hier zelfs nog een schepje bovenop. Een prachtige oefening werd door de jury beloond met maar liefst 13.700 punten waardoor ze regiokampioen balk werd. 

Onderlinge Wedstrijd 2017

Na een intensieve regiofinale toestelfinales turnen op zaterdag, werd  zondag  11 juni in een snikhete Werft de zogenaamde Onderlinge Wedstrijd, oftewel de clubkampioenschappen, gehouden.
Op het einde van de dag na de vele inspanningen kon de overvolle tribune nog genieten van demonstraties van alle groepen en de prijsuitreiking.
De clubkampioenen zijn geworden:
Merel Wolfs bij de recreanten en Zoë Blankenberg bij de selectie.


Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor foto's.

Zes medailles voor KGV bij de regionale toestelfinales turnen

Zaterdag 10 juni  werd in Kaatsheuvel de regionale toestelfinales turnen gehouden. De KNGU had de organisatie gegund aan gymnastiekvereniging KGV. Zo’n 300 turnsters uit de regio Zuidwest-Nederland deden mee om per toestel een medaille te winnen.


Zes KGV-turnsters in actie bij districtsfinale in Someren

Afgelopen zondag 21 mei jl. zijn in Someren de allerbeste turnsters van Zuid-Nederland bij elkaar gekomen voor de districtsfinale meerkamp turnen op niveau D1 en D2. Het weekend daarvoor hadden 6 KGV-turnsters zich geplaatst in Goes voor deze wedstrijd.

 

 Vier KGV-turnsters in actie bij regiofinale in Prinsenbeek

Afgelopen zaterdag 20 mei jl. werd in Prinsenbeek de regiofinale meerkamp turnen divisie 4, 5, 6 en D gehouden. 4 KGV-turnsters namen hier aan deel en konden zich plaatsen voor de districtsfinale. De verwachtingen waren hooggespannen, omdat de districtsfinale wordt gehouden in Kaatsheuvel en dat was bij de turnsters goed te merken.
Zoë Blankenberg (uiterst rechts op de foto) wist zich voortreffelijk te plaatsen voor de districtsfinale op 24 juni in Kaatsheuvel.

Onderlinge Wedstrijd 11 juni in de Werft Kaatsheuvel

Op zondag 11 juni is weer onze jaarlijkse onderlinge wedstrijd.

Het is daags na de regionale toestelfinales van de KNGU die bij ons gehouden worden. We kunnen daarom gebruik maken van de prachtige blauwe turnvloer.

Iedereen heeft inmiddels een uitnodiging gehad. We hopen dat iedereen meedoet. 

Want hier kunnen alle kinderen aan hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren, vriendjes en vriendinnetjes laten zien wat ze tijdens de les allemaal geoefend hebben. Tegelijkertijd worden alle kinderen gejureerd en zijn er prijzen te verdienen! Dit is altijd per groepje waar je altijd samen mee traint. Elke deelnemer krijgt een leuk aandenken. De toegang die dag is gratis. En vergeet niet, we hebben weer een superleuke loterij!  


We turnen die dag in drie rondes.  We hebben een voorlopige indeling gemaakt . 

Deze is als volgt: 

09.50 - 10.30 uur:  Puppy's en Peuters

09.30 - 10.45 uur:  Tijgers, Koala’s en Panda’s 1 en Panda’s 2, groep 1 Loon op Zand 

10.45 - 12.00 uur:  Haaien, Draken, Slingerapen, tienerturnsters, overige groepen Loon op Zand 

13.00 - 15.00 uur:  Opleidingsgroep,  A-, en B-selectie. 

 

Om 15.00 uur verwachten we iedereen weer in de sporthal voor leuke demonstraties van elke groep en natuurlijk de prijsuitreiking.

Mocht de uitnodigingsbrief niet zijn ontvangen vind je hem hier:

uitnodigingsbrief peuters en puppy's

uitnodigingsbrief anderen


Geen les op 17,18 en 19 mei

Op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 mei zijn er geen lessen in verband met de avonddriedaagse. (Freerunners, Panda's 1 en Panda's 2) 

De lessen van de ouder/kind gym op woensdagmorgen 17 mei gaan wel door.

Op donderdagavond is er ook nog een selectietraining  van 17.45 uur tot 20.00 uur.

De donderdagavondgroep van Loon op Zand  zal meetrainen in de Werft met de selectie.

Goede resultaten meerkampfinale 13 mei in Goes

Zaterdag 13 mei werd in Goes de regiofinale turnen meerkamp gehouden. Op niveau D1 en D2 waren 14 turnsters van KGV aanwezig. Ze konden zich plaatsen voor de districtsfinale op 21 mei aanstaande in Someren. De plaatsingseisen zijn per niveau verschillend en afhankelijk van het aantal deelnemers. Allemaal hebben ze goed gepresteerd.  Maar liefst 6 turnsters hebben zich geplaatst voor de districtsfinale van 21 mei.  Meike van Zon werd zelfs derde

Jumbo Sparen voor je Sportvereniging

Dankzij de vele ingeleverde spaarpunten tijdens de Jumboactie hebben we een prachtig bedrag van  1003,38  euro bij elkaar gespaard.

Dit bedrag kunnen we besteden aan diverse sportartikelen uit de Jumbo webshop ten behoeve van de vereniging.

We zijn erg blij met dit bedrag.

Jumbo bedankt voor het organiseren van deze actie.

Spaarders bedankt voor de vele punten!


Freerunning van donderdag 6 april verplaatst

Op donderdag 6 april kunnen we met de freerunning niet terecht in het Van Haestrecht.

Daarom de volgende wijziging:

de groep van 18.00 uur tot 19.00 uur op dezelfde tijd naar de Klimopschool aan de Anjerstraat 4a te Kaatsheuvel.

de groep van 19.00 uur tot 20.00 uur op dezelfde tijd naar de Klimopschool aan de Anjerstraat 4a te Kaatsheuvel

de groep van 20.00 uur tot 21.00 uur op woensdag 5 april van 20.00 uur tot 21.00 uur in het Van Haestrecht.


KGV Turnpakjes voor oud SSS-leden in Loon op Zand

Per 1 januari 2017 is de gymvereniging S.S.S. uit Loon op Zand overgegaan in KGV. Bij die overname heeft oud S.S.S.-voorzitter Jan Coenen beloofd om te zorgen voor nieuwe turnpakjes voor de oud-S.S.S.-leden. Onlangs  zijn de meeste turnsters en turners in het nieuw gestoken.

Dit tot blijdschap van de kinderen.


Eerste, tweede en derde plaats voor KGV-turnsters in Breda

Afgelopen zaterdag 25 maart werd in Breda op diverse niveaus de tweede voorwedstrijd turnen meerkamp gehouden. Met een goed resultaat kunnen de deelnemers zich verzekeren van plaatsing bij de regiofinales en individuele toestelfinales later dit voorjaar.

Maar liefst 18 turnsters deden mee en gezien de mooie resultaten in de eerste voorwedstrijden waren de verwachtingen hooggespannen. Toch blijkt altijd weer dat er vooraf nooit succes wordt gegarandeerd. Goede resultaten bij turnen is niet alleen afhankelijk van talent en heel hard trainen, maar ook van de vorm van de dag. Veel turnsters hadden zaterdag moeite met de balkoefening. Een onderdeel waarop echt het verschil met de concurrentie gemaakt kan worden. Daartegenover werd er echt fantastisch gepresteerd met de vloeroefeningen; een onderdeel waar de KGV-leiding de laatste jaren veel aandacht aan heeft geschonken.

Lees meer...

2e voorwedstrijd Dinteloord van 19 maart

Zondag 19 maart werd in Dinteloord voor acht KGV turnsters de tweede voorwedstrijd turnen meerkamp gehouden. Op niveau Pupil 2 D1 liet Senna van Riel wederom zien dat ze turntalent bezit. Het was echter jammer dat deze keer de balkoefening ietsje minder goed werd uitgevoerd dan een maand geleden in Vlijmen. Desondanks werd Senna 3e met een score van 52.200 punten. Benthe Vinkx werd dankzij een goede brug- en balkoefening 5e. Jasmijn Schiedon werd 6e, Lieke Bartels 9e, Sanne Derneden 10e en Lauren Verbaas 11e. Het tweede succes voor KGV werd behaald door Tatum de Haan op niveau Pupil 1 D1. Door sterk te turnen op de balk en met een mooie vloeroefening werd Tatum derde met 54.100 punten. Anouk van Achterberg werd 10e in deze groep.

2e Voorwedstrijd Zundert van 12 maart

In Zundert werd op de eerste warme zondag van het jaar de tweede voorwedstrijd op de meerkamp gehouden.  Vijf turnsters in diverse klassen kwamen aan de beurt. Na in januari in Fijnaart een eerste plaats te hebben behaald, heeft Suus van Gorkum wederom indruk gemaakt. Op niveau Instap D1 turnde Suus zeer constant en eindigde op alle toestellen bij de eerste drie. Met een score van 54.050 werd Suus tweede in het eindklassement. Ze heeft zich daarmee zeker geplaatst voor de regiofinale en waarschijnlijk ook voor vier toestelfinales. Saran Stevens behaalde nog succes met een tweede plaats op de vloer op niveau Pupil 1 D2. Ze werd uiteindelijk 9e in het totaalklassement met 52.125 punten. Pleun van 't Veer werd in dezelfde klasse 16e met 49.025 punten. Krissy Klijssen en Merle Sweep eindigden op een 10e en 12e plaats op niveau Jeugd 1 D2 met respectievelijk 40.175 en 39.525 punten. 

Carnavalsbal  in de Werft

Op vrijdagavond 24 februari was het eigen carnavalsbal  van de KGV voor de laatste keer in de Werft. Zo’n 100 kinderen verschenen uitbundig verkleed in de kantine en er werd met supergezellige muziek gehost, gesprongen en gedanst. De kinderen konden zoveel ranja, chips en snoep krijgen als ze wilden. De ouders konden het laatste half uur van het feest ook weer gezellig meedoen. Aan het einde van het bal werd nog de jaarlijkse verkiezing 'best verklede jongen en meisje' gehouden: Dit jaar werden Jouke en Janne als gelukkige winnaars uitgeroepen. Ze mochten met deze eerste plaats een mooie medaille in ontvangst nemen.

Klik hier voor meer foto's.


Nijntje Beweegdiploma feestelijk van start

Zaterdag 18 februari vond de feestelijk aftrap plaats van het Nijntje beweegdiploma.

Hieronder enkele foto's.

Nijnte Beweegdiploma van start op zaterdag 18 febrauri

Zaterdag 18 februari is het zover.

Om 09.45 uur gaan we als KGV echt van start met het Nijntje Beweegdiploma.

 

Dat doen we met een feestelijke Nijntje les met aan het einde een officiële “Nijntje-aftrap”. Dan krijgen alle peuters ook een toepasselijk Nijntje aardigheidje!

 

We nodigen alle ouders van de peutergym en ouder-kindgym (met hun kinderen) uit om bij de officiële aftrap aanwezig te zijn:

 

Zaterdag 18 februari 9.45 uur in de sportzaal van De Werft.


Lees meer...

Carnavalsfeest in de Werft op 24 februari

Voor alle leden van KGV:

Heb jij zin om met KGV te carnavallen?


Kom dan vrijdag 24 februari naar de kantine van de Werft!

Je bent om 18.15u welkom. Om 18.30u sluiten de deuren, dus zorg dat je vóór die tijd aanwezig bent!

Het feest is om 20.00u afgelopen en de ouders mogen vanaf 19.30u naar binnen om nog even mee te hossen en te dansen.

De entree is gratis en je krijgt van ons wat lekkers te drinken en te snoepen.


Win JIJ de prijs voor leukst verklede turner of turnster?


P.S. Confetti en spuitbussen zijn niet toegestaan in de Werft!!! Slingers natuurlijk wel.Jumbo spaaractie

Spaar zoveel mogelijk punten bij de Jumbo voor de KGV. Met de nieuwe accommodatie in het vooruitzicht kunnen we alle steun goed gebruiken, dus doe mee!!!

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de Jumbo-winkel.

Je kunt deze inleveren in de speciale box bij de kassa, of thuis invoeren op jumbosparenvoorjesportvereniging.


Hoe meer punten KGV verzamelt, hoe groter het bedrag dat KGV kan besteden. Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag wordt gebaseerd op het aantal verenigingen die meedoen.

Klik hier voor de stand.


Zes podiumplaatsen voor KGV in Vlijmen

Afgelopen zondag 12 februari werd voor een groot aantal KGV-turnsters de eerste voorwedstrijd meerkamp in Vlijmen gehouden. In de bomvolle sporthal kwamen in de ochtend negen KGV-turnsters in actie en in de middag maar liefst 16.

Lees meer...


Turnhaluitje voor recreanten

Zaterdag 11 februari hebben we met de recreanten een turnhaluitje naar Waspik.

Elk jaar weer een geweldige training, met een hele zaal vol turntoestellen, valmatten, trampoline, grote turnvloer etc.

Deze training komt in plaats van de reguliere lessen op zaterdag. Voor de panda’s is het een extra training. Hun reguliere training op vrijdag gaat gewoon door.

De tijden voor de verschillende groepen zijn als volgt:

 

15.00 – 16.30 uur

Panda’s 1 (groep o.l.v. Thirza)

Koala’s

Tijgers

 

16.30 – 18.00 uur

Panda’s 2 (groep o.l.v. Chinouk)

Draken

Haaien

Tieners

 

Het adres van de turnhal is

Turnschool Allianza Waalwijk, Wilhelminastraat 2 in Waspik (ingang links)

Ouders moeten er zelf voor zorgen dat de kinderen op deze locatie komen.

 

De lessen voor de peuters én voor de slingerapen vindt gewoon plaats in de sportzaal van De Werft op de reguliere trainingstijden.

Goede resultaten KGV turnsters in Fijnaart

Afgelopen weekend werd in Fijnaart de eerste voorwedstrijd turnen meerkamp divisie 4-5-6 en D1-D2-D3 gehouden. Voor KGV kwamen er dit weekend 5 turnsters in actie.

Suus van Gorkum werd zelfs eerste in haar allereerste turnwedstrijd.

Lees meer...


Nijntje en KGV leren peuters en kleuters beter bewegen met Beweegdiploma

Nijntje, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en KGV gaan een meerjarig samenwerkingsverband aan met de ambitie om meer kinderen uit Kaatsheuvel tussen de 2 en 6 jaar te stimuleren om spelenderwijs beter te leren bewegen. KGV heeft namelijk met ingang van december 2016 het Beweegdiploma-keurmerk van de KNGU verkregen en de bekende kinderheld Nijntje is de ambassadeur van het Beweegdiploma.
De lessen starten vanaf de derde week in februari. In februari en maart zijn deze lessen bij KGV gratis.
klik hier voor informatie van de KNGU.

Weer 2 opgeleide trainsters

Zaterdag 14 januari hebben Lise van Mook en Daphne Ketelaars tijdens de gymlessen in de Werft hun diploma voor de opleiding Assistent Leider Niveau 1 in ontvangst mogen nemen. Zij zijn voor deze opleiding geslaagd, zodat ze nu bij de lessen kunnen assisteren. Dit diploma is nodig om later zelfstandig les te mogen gaan geven. KGV investeert nadrukkelijk in gekwalificeerde leiding om een breed aanbod te kunnen blijven geven. Voorzitter Wilbert Beerens reikte de diploma's uit en was blij dat de toekomst voor KGV zo steeds steviger neergezet kan worden.

KGV's Grote Gymfeest geslaagd

Zo’n 300 jongens en meisjes hebben afgelopen vrijdag, 6 januari, een geweldig feest gevierd in sporthal De Werft in Kaatsheuvel. Het landelijk initiatief van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) om beweging onder jonge kinderen te stimuleren is in Kaatsheuvel wederom geslaagd.

Lees meer...

Klik hier voor foto's.


KGV is twee Gymnastiek Assistent Leiders Niveau 2 rijker

Afgelopen zaterdag 24 december zijn Thirza Pelz en Julia van Zitteren in sporthal De Zeine in Waalwijk geslaagd voor hun opleiding Assistent Leider Niveau 2. Voor KGV is het belangrijk dat er voldoende aanwas is bij de turnleiding zodat er in de toekomst ook trainingen gegeven kunnen worden. KGV bestuurslid Anja Heere was bij de diploma-uitreiking namens de vereniging aanwezig om de twee geslaagden met bloemen in het zonnetje te zetten.

Wedstrijdseizoen gestart

Afgelopen weekend is het wedstrijdseizoen voor  KGV gestart. In Zierikzee werd de eerste wedstrijd weer gehouden. Helaas moest Thirza Pelz wegens een blessure afzeggen. Britt van Kuijk kwam in actie op niveau divisie 3 junior D. Dankzij de hoogste score van 12.200 in haar groep op haar tweede sprong eindigde ze op dit onderdeel op een hele mooie 5e plaats. Britt heeft voor dit seizoen een aantal nieuwe elementen opgenomen in haar uitvoeringen en had flinke concurrentie. Ondanks haar mooie sprong eindigde ze in het eindklassement op een 9e plaats met 41.800 punten. Op 22 januari 2017 zal Britt haar tweede wedstrijd turnen in Prinsenbeek.


Gymvereniging SSS uit Loon op Zand gaat over in KGV

Om bestuurstechnische redenen heeft het bestuur van gymvereniging SSS uit Loon op Zand besloten de vereniging op te heffen. Om continuïteit te garanderen voor de SSS-leden heeft KGV besloten de helpende hand te bieden.

Lees meer...

Pietengym bij KGV in Kaatsheuvel

In de sporthal hadden de vele vrijwilligers verschillende hindernisbanen en gymnastiektoestellen opgesteld waarop alle kinderen naar hartelust konden klimmen, klauteren, rennen en springen. Ook was er een rustig hoekje ingericht om even te ontspannen en aan tafel een mooie tekening te maken. De opkomst van 150 kinderen was dit jaar flink groter dan vorig jaar. Onder begeleiding van de deskundige turn- en freerunnersleiding hadden de kinderen vreselijk veel lol en konden ze zich onder het toezicht oog van een goed gevulde tribune een paar uur flink uitleven. Ook waren er zwarte pieten aanwezig om pepernoten uit te delen en, niet onbelangrijk, de ingezonden kleurplaten te beoordelen. Liene Fessl en Britt van Wezel waren de gelukkige winnaars van deze kleurplatenwedstrijd. Vooraf hebben een heleboel kinderen ook meegedaan aan de Grote Clubactie. Ze hebben namens de vereniging een heleboel loten verkocht. De drie kinderen die de meeste loten hadden verkocht werden speciaal in het zonnetje gezet. Dit waren Fenna Snijders, Anouk van Achterberg en Colin de Jong. Deze drie kanjers hadden zoveel loten verkocht dat ze hiermee de 'pietengym' al mogelijk hebben gemaakt. Bijzonder om ook te vermelden is dat in het kader van de trainersopleiding van Minou van Heijst, ze voor de eerste keer de volledige verantwoording had gekregen over de organisatie van de pietengym. Gezien het grote succes en het vlekkeloos verloop van deze ochtend mag Minou trots zijn op wat ze georganiseerd heeft. Volgend jaar graag weer!

Klik hier voor de foto's.

Nieuwe sporthal met turnaanbouw

Dinsdag 22 november was een belangrijke dag voor de binnensportverenigingen. De gemeenteraad zou beslissen hoe groot de nieuwe sporthal moet gaan worden. De raad heeft gekozen om een sporthal te laten bouwen met vier zaaldelen, een turnaanbouw en een judozaal. Daar zijn wij heel erg blij mee.

Na maanden intensief overleg met de gemeente hoe we een turnaanbouw voor de KGV konden realiseren is de raad er mee ingestemd. Nu kunnen straks alle binnensportverenigingen uit Kaatsheuvel in de nieuwe sporthal terecht.


Dinsdagavond waren diverse verenigingen naar de vergadering gekomen. Er kon worden ingesproken om de raad te overtuigen dat ze de juiste beslissing voor de verenigingen zouden kiezen. Zo ook de KGV. We waren zeer goed vertegenwoordigd. Vele turnsters waren aanwezig.      

Zelfs Anouk van Achterberg had de moed om de hele raad toe te spreken En dat deed ze supergoed. Ze kreeg luid applaus. Het heeft zeker geholpen.

Nu de beslissing is genomen hoe de sporthal gebouwd moet worden, kunnen aannemers inschrijven om te gaan bouwen.  Daar zullen we als KGV nauw bij betrokken blijven om de inrichting van de turnaanbouw goed te laten verlopen. De bedoeling is dat in de zomer van 2017 de huidige Werft gesloopt wordt en dat de nieuwe sporthal klaar is na de zomer van 2018.Sponsoracties

De afgelopen weken zijn er diverse sponsoracties geweest.

Velen van jullie hebben daaraan meegeholpen. En dat was te merken!

De volgende bedragen zijn door deze acties aan ons toegekend:

Albert Heijn verenigingsspaaractie: € 491,18

Spek de Clubkas Rabobank: € 412,40

De Grote Clubactie: € 1941,60

Degenen die 11 of meer loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie krijgen een cadeaubon.


We kunnen nu weer versleten materiaal vervangen.

Allemaal bedankt!


Op 8 december is de trekking van de Grote Clubactie. Klik hier om te zien of je prijs hebt met je lot uit de Grote Clubactie. Het lotnummer vind je terug op je bankafschrift.